Sos de mere cu hrean

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul de mere cu hrean este un sos aromat perfect langa carnea rasol.

Ingrediente

    • 4 mere decojite
    • 1 radacina de hrean
    • sare
    • 2 linguri cu zahar pudra
    • 2 linguri cu otet de vin sau de mere

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 30 minute

  1. Treceti fiecare mar (fara coaja) pe razatoarea mica si strangeti pulpa intr-un castron adanc.
  2. Adaugati hreanul dat pe razatoare si amestecati repede. Marul se oxideaza usor, asa ca, dupa ce ati ras un mar stropiti razatura cu putin otet.
  3. Omogenizati si amestecati cu zahar pudra si sare fina. Serviti sosul langa carne rasol.

Recomandari

Sosuri