Sos Ravigot

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul Ravigot este un sos special si aromat, care nu poate lipsi de la meste pe baza de peste, indiferent de metoda de preparare.

Ingrediente

    • 700 gr mioneza
    • 250 gr castraveti murati
    • 100 gr patrunjel verde
    • 100 gr ceapa
    • 100 gr tarhon verde
    • 200 ml apa minerala

Instructiuni de preparare

  1. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt si se stroc de zeama.
  2. Patrunjelul verde si ceapa se curata, se spala si se taie marunt, iar tarhonul se curata, se spala, se opareste si se toaca marunt.
  3. Maioneza se pune intr-un vas din inox, se adauga peste ea castraveti, patrunjelul verde, ceapa si tarhonul. Se amesteca usor, adaugand treptat apa minerala.
  4. Sosul Ravigot este nemaipomenit la preparatele pe baza de oua si peste.

Recomandari

Sosuri