- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul de salata este un bors rapid, delicios si economic, perfect pentru zilele cand se anunta invitati neasteptati care tin post.
Ingrediente
- 2 salate mari
- 150 gr orez
- 6 fire de ceapa verde
- 6 fire de usturoi cu frunze
- sare
- 500 ml bors
- 1 lingura cu ulei
- leustean
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti salata frunza cu frunza, speli in mai multe ape, toci fasii subtiri,apoi o pui sa fiarba in apa calda cu sare impreuna cu ceapa si usturoiul tocate .
- Dupa 15 minute acresti cu bors fiert separat, adaugi orezul fiert, condimentezi cu leustean tocat.
- Servesti borsul cu paine proaspata. Dai fata mancarii cu ulei pus odata cu borsul (optional).