Bors de salata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de salata este un bors rapid, delicios si economic, perfect pentru zilele cand se anunta invitati neasteptati care tin post.

Ingrediente

    • 2 salate mari
    • 150 gr orez
    • 6 fire de ceapa verde
    • 6 fire de usturoi cu frunze
    • sare
    • 500 ml bors
    • 1 lingura cu ulei
    • leustean

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti salata frunza cu frunza, speli in mai multe ape, toci fasii subtiri,apoi o pui sa fiarba in apa calda cu sare impreuna cu ceapa si usturoiul tocate .
  2. Dupa 15 minute acresti cu bors fiert separat, adaugi orezul fiert, condimentezi cu leustean tocat.
  3. Servesti borsul cu paine proaspata. Dai fata mancarii cu ulei pus odata cu borsul (optional).

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri