Ciorba de fasole pestrita cu suc de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de fasole pestrita cu suc de rosii este o fasole satioasa, plina de fibre si de vitamine.

Ingrediente

    • 250 gr fasole boabe pestrita
    • 1 legatura de frunze de telina
    • 1 litru suc de rosii
    • 1 pastarnac
    • 1 ceapa
    • sare
    • 1 lingurita cu zahar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Alegi fasolea, o speli, lasi in apa rece cateva ore si o pui la fiert cu alta apa rece, 3 masuri de apa pentru 1 masura de fasole. Lasi sa fiarba si cand incepe sa dea in clocot adauga  o ceapataiata felii si un pastarnac dat in doua,acoperi cratita cu capac si lasi sa fiarba 30 de  minute, dupa care adaugi sare 4-5 crengute de telina tocata.
  2. Cand fasolea este fiarta, adaugi sucul de rosii si 1 lingura de zahar, o mai fierbi incet 15 minute si stingi focul. Decorezi cu frunze de telina tocate fin si o poti servi atat calda cat si rece.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri