Ciorba de somon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba desomon este un preparat exotic si gustos.Aceasta ciorba este indicat sa o o preparam atunci cand dispunem de peste proaspat, acesta fiind unul dintre produsele cele mai sanatoase. Ciorba de somon poate fi servita atat rece, cat si calda.

Ingrediente

    • 500 gr file de somon
    • 2 morcovi
    • 2 cartofi
    • 1 ceapa
    • 1 felie telina
    • zeama de la o lamaie
    • patrunjel verde
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Se curata legumele, se spala si se taie ccuburi,mai putin ceapa care se lasa intreaga pentru a pute fi scoasa mai usor. Se pun toate legumele la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote pana cand toate legumele sunt bine patrunse.
  2. Se indeparteaza ceapa, se adauga somonul taiat bucati medii, se potriveste, dupa gust, cu sare si piper si se mai lasa 5 minute  la foc mediu.Se opreste focul si se adauga zeama de lamaie.
  3. Ciorba de somon se serveste fierbinte, garnisita cu frunze de patrunjel verde.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri