Ciorba de stiuca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de stiuca trebuie sa o incercati, deoarece este delicioasa, aromata si satioasa.

Ingrediente

    • 1 stiuca de 1 kg
    • 1 ceapa
    • albitura
    • 1 telina
    • 1/2 conopida
    • sare
    • 1 morcov
    • 2 linguri cu ulei
    • 250 gr rosii
    • 200 ml zeama de varza
    • leustean

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Cureti pestele de solzi, il golesti, il speli si-l sarezi.
  2. Cureti legumele, le speli, le tai julien si le pui la fiert intr-o oala smaltuita in care clocoteste apa, potrivesti de sare, lasi la foc mic sa fiarba 15 minute, fara rosii.
  3. Fierbi zeama de varza, o spumuiesti si o pui in oala cu legume.Tot acum pui stiuca taiata felii (fara cap), lasi un sfert de ceas sa mai fiarba impreuna si pui rosiile taiate felii. Dupa alte 3-4 minute, dupa ce ai sarat si ai parfumat ciorba cu leustean verde tocat fin, stingi focul si servesti ciorba fierbinte, cu ardei iute alaturi si paine proaspata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri