Ciorba de cartofi si fasole verde

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de cartofi si fasole verde este o ciorba de post plina de vitamine si revigoranta, ideala in curele de slabire si in perioadele de post.

Ingrediente

    • 200 gr pastai de fasole
    • 4 cartofi
    • 2 morcovi
    • 1 pastarnac
    • 1 ceapa
    • 2-3 rosii
    • 1/2 lamaie
    • 2-3 catei de usturoi
    • sare
    • patrunjel tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Se curata de coaja, se spala si se taie cubulete morcovii, cartofii si pastarnacul, apoi se lasa deoparte. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
  2. Se pun sa fiarba in apa care clocoteste: pastarnac, morcovi, ceapa, usturoi si fasolea verde spalata, curatata de varfuri si codite si rupta bucati de 2-3 cm. Se fierb 15 minute, se pun cartofii bine spalati si se mai lasa sa fiarba inca 30 de minute dupa care se pun rosiile curatate de coaja si taiate felii subtiri.
  3. Se sareaza, se acreste supa cu zeama de lamaie, ciorba se mai fierbe 2 minute, se stinge focul si se decoreaza cu patrunjel tocat
  4. Ciorba de cartofi si fasole verde se serveste calda, cu paine proaspata sau uscata in cuptor.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri