- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de carne cu visine este o supa acrisoara, perfecta dupa o noapte de petrecere.
Ingrediente
- 1 pui intreg (fara cap si gheare)
- 1 kg de visine
- 2 morcovi
- 1 lingura cu zahar
- 1 patrunjel cu frunze
- 1 gulie sau 1 telina
- sare2 oua
Instructiuni de preparare
- Cureti puiul, il speli, il golesti, il pui la fiert cu apa rece. Clocotesti si arunci apa, umpli cu 3 litri de apa rece si fierbi la foc domol 30 de minute.
- Adaugi legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierbi inca 30 de minute si scoti carnea. Folosesti numai pieptul de pui, pe care-l tai patrate mici si-l lasi in supa.
- Tot acum tai felii mici si zarzavatul, cureti visinele, le speli, le fierbi in supa. Dregi cu ou batut bine cu supa calda. Servesti cu paine prajita.
- Carnea de pasare fara piept o servesti cu garnitura de orez, ca felul II.