Supa de carne cu visine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de carne cu visine este o supa acrisoara, perfecta dupa o noapte de petrecere.

Ingrediente

    • 1 pui intreg (fara cap si gheare)
    • 1 kg de visine
    • 2 morcovi
    • 1 lingura cu zahar
    • 1 patrunjel cu frunze
    • 1 gulie sau 1 telina
    • sare2 oua

Instructiuni de preparare

  1. Cureti puiul, il speli, il golesti, il pui la fiert cu apa rece. Clocotesti si arunci apa, umpli cu 3 litri de apa rece si fierbi la foc domol 30 de minute.
  2. Adaugi legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierbi inca 30 de minute si scoti carnea. Folosesti numai pieptul de pui, pe care-l tai patrate mici si-l lasi in supa.
  3. Tot acum tai felii mici si zarzavatul, cureti visinele, le speli, le fierbi in supa. Dregi cu ou batut bine cu supa calda. Servesti cu paine prajita.
  4. Carnea de pasare fara piept o servesti cu garnitura de orez, ca felul II.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri