- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de rosii cu praz este o supa delicioasa, satioasa si plina de vitamine, la care puteti adauga , dupa plac, morcovi sau alte radacinoase pentru un plus de arome.
Ingrediente
- 2 cutii cu rosii cuburi
- 3 linguri ulei
- piper macinat
- 1 fir de praz
- sare
- patrunjel verde
Instructiuni de preparare
- Taie in rondele un sfert de fir de praz si caleste-l in ulei. DAca iti place, poti adauga si un catel de usturoi, si caleste-l 3 minute. Adauga rosiile cuburi si toarna 400 ml de apa. Lasa pe foc sa dea in cateva clocote, si spre final, adauga sare si piper, dupa gust.
- Intre timp, taie painea felii si da-o la cuptor sa se rumeneasca.
- Cand supa etse gata, pune-o intr-un bol, decoreaza cu patrunjel verde si serveste cu felii de paine prajita si praz proaspat.