Tarta cremoasa cu piersici

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cremoasa cu piersici trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, aromata si cu siguranta, pe placul tuturor.

Ingrediente

    • aluat foitaj
    • 200 gr zahar alb
    • 70 gr unt
    • 1 ou
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 5 piersici curatate si feliate

Instructiuni de preparare

  1. Desfaceti foitajul si asezati-l in tava de copt, tapetand cu el atat fundul cat si marginile tavii, apoi asezati in el feliile de piersici, asezandu-le uniform pe toata suprafata.
  2. Sparat amestecati untul cu zaharul pana obtineti o crema fina si aerata, in care incorporati oul, faina si esenta de vanilie. Amestecati bine crema si turnati-o in tava, peste fructe.
  3. Introduceti tarta in cuptorul incins si coaceti o ora la foc moderat, apoi lasati-o in tava 15 minute sa se racoreasca, dupa care transferati-o pe un gratar ca sa se raceasca.

Recomandari

Tarte