- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aperitivul dulce cu capsune si rubarba este un preparat foarte energizant, plin de vitamine si usor de preparat.
Ingrediente
- 200 gr zahar tos
- 3 linguri faina alba
- 500 gr capsune proaspete, feliate
- 500 gr rubarba, taiata cubulete
- 300 gr faina alba
- 200 gr zahar brun
- 200 gr unt
- 150 gr fulgi de ovaz
-
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron mare ametsecati zaahrul alb tos, 3 linguri de faina, capsunile si rubarba, apoi turnati amestecul in tava de copt.
- Separat, ametsecati 300 rg faina, zaharul brun, untul si ovazul, pana obtineti un aluat sfaramicios.
- Repartizati amestecul peste fructele din tava, apoi coaceti 45 de minute, in cuptorul incin, pana se rumeneste usor.