Aspic de pui cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aspicul de pui cu legume este un aperitiv care cu siguranta va incanta pe toata lumea datorita legumelor foarte colorate care se regasec.

Ingrediente

    • 1 piept de pui
    • cateva buchetele de broccoli
    • 1 ceapa
    • patrunjel verde
    • 3 morcovi
    • 4 linguri cu mazare boabe din conserva
    • 1 plic de gelatina
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune la fiert, pe foc mic, pieptul de pui cu ceapa, morcovii si putina sare, luand spuma ori de cate ori este nevoie. Cand carnea este aproape fiarta, adauga mazarea, cateva buchetele de broccoli si lasa sa dea totul intr-un clocot. Strecoara supa si las-o sa se racoreasca.
  2. Taie morcovul in bucati portivite, iar puiul rupe-l in fasii subtiri, apoi prepara gelatina cu supa, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  3. Asaza in castronele cate un rand de carne, presara mazare si morcov, adauga cate o frunza  de patrunjel si strecoara supa limpede, dupa care lasa sa se raceasca pana a doua  zi cand se intareste gelatina, si se poate servi aspicul.

Recomandari

Aperitive