- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cascavalul pane este o gustare delicioasa, alaturi de o salata mare de legume si cateva felii de paine proaspata. Se prepara foarte repede, dar cel mai repede dispare de pe farfurie.
Ingrediente
- 500 gr cascaval
- faina
- ulei pentru prajit
- 2 oua
- pesmet
Instructiuni de preparare
- La cascavalul pane se intrebuinteaza un cascaval mai tare, deoarece cel moale se topeste repede si se poate intinde in tigaie, sticand aperitivul.
- Se taie cascavalul in felii groase de un deget, se dau prin faina, prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana devine auriu.
- Cascavalul cand este rumenit se scoate din tigaie pe servete absorbante pentru a se scurge de surplusul de ulei, apoi se serveste imediat, alaturi de legume proaspete.