Briose aperitiv

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Briosele aperitiv sunt de mare efect deoarece el pot fi servite reci sau calde, chiar si a doua zi.

Ingrediente

    • 220 gr faina
    • 115 gr margarina +1 lingura pentru uns formele
    • 1 plic praf de copt
    • 100 gr sunca presata
    • 100 gr zahar
    • 2 oua
    • 100 gr cascaval sau telemea de oaie
    • 1 ardei capia
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Taie cascavalul, sunca presata si ardeiul in cubulete si amesteca  toate ingredientele intr-un vas.
  2. Unge forme de briose cu margarina, apoi pune in ele compozitia obtinuta, fara sa le umpli prea mult deoarece ele vor creste in cuptor.
  3. Da briosele la cuptor, la foc potrivit 15 minute, apoi scoate-le si serveste direct din forma sau le poti servi reci, date jos din forme.
  4. Poti umple briosele cu dovlecel, carne de pui fiarta, rosii uscate sau masline.

Recomandari

Aperitive