Pasta de masline- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de masline este un apertiv aromat, delicios si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 200 gr masline negre fara samburi
    • 10 fileuri de ansoa
    • 1 lingurita rozmarin
    • 1 lingura suc de lamaie
    • 3 linguri capere
    • 2 catei de usturoi
    • 125 ml ulei
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Usturoiul se taie in 2-3 bucati si se pune in mixer impreuna cu maslinele, caperele, rozmarinul si fileurile de ansoa bine scurse de ulei, si se mixeaza pana se obtine o pasta.
  2. Cand s-a obtinuta pasta se toarna uleiul, in fir subtire,iar spre final sucul de lamaie si piperul macinat.

Recomandari

Aperitive