- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Budinca de branza de vaci este o budinca rapida si aromata, pe care o puteti servi chiar si copiilor de la 2 ani.
Ingrediente
- 500 gr branza proaspata de vaci
- 300 ml lapte
- 3 linguri faina
- 100 gr zahar
- 4 oua
- 50 gr unt
- vanilie
- sare
- 2 linguri de zahar pudra
Instructiuni de preparare
- Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia.
- Branza de vaci se trece prin sita si se inglobeaza in amestec. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor, de sus in jos.
- Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute. Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.