Carnati taranesti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnatii taranesti sunt acei carnati putin picanti care fac deliciun mesei de Craciun.

Ingrediente

    • 1 kg carne de porc
    • 300 gr slanina
    • 1 lingura cu sare
    • 300 gr cartofi fierti
    • piper
    • boia iute
    • cimbru
    • usturoi
    • mate subtiri de porc

Instructiuni de preparare

  1. Treci carnea prin masina, framanti cu sarea si restul ingredientelor, lasi la rece 24 de ore.
  2. A doua zi adaugi slanina taiata cubulete, cartofii fierti dati pe razatoare si putina boia iute.
  3. Framanti bine, umpli matele subtiri pe care le-ai taiat bucati de 1 metru. Afumi 2-3 zile si ii consumi fripti pe gratar sau prajiti in tigaie fara grasime.

Recomandari

Aperitive