Pasta de sardele in sos tomat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de sardele in sos tomat este o pasta delicioasa care va da startul in prepararea unor aperitive delicioase. Prin siimpla adaugare de ardei gras, iute sau masline tocate marunt ati obtinut un aperitiv extraordinar.

Ingrediente

    • 1 cutie sardele in sos tomat
    • 1/2 lamaie
    • maioneza
    • 1 castravecior in saramura
    • 2 oua

    PENTRU GARNISIT:

    • masline
    • ridichi
    • patrunjel verde
    • cozi de ceapa verde

     

Instructiuni de preparare

  1. Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se prezeasa cu furculita, pana cand se incorporeaza carnea in sosul tomat.
  2. Se adauga castraveciurul tocat marunt si scurs bine de zeama. Se adauga zeama de lamaie, dupa gust, si maioneza obtinuta sin frecarea cu ulei a doua galbenusuri.
  3. Se aranjeaza pasta pe o farfurie, se netezeste si se presara peste tot cu albusul fiert si tocat marunt. Pasta se garniseste cu masline, feliute de ridichi, cozi de ceapa verde si frunze de patrunjel verde.

Recomandari

Aperitive