Cornuri cu carne tocata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornurile cu carne tocata sunt delicioase, aromate si satioase, fiind gustarea perfecta pentru micul dejun.Daca doriti le puteti baga la cuptor pentru 3-4 minute, astfel aromele se imbie perfect.

Ingrediente

    • 4 cornuri
    • 1 ceapa
    • 2 rosii in bulion
    • 1 lingura boia dulce
    • 2 linguri ulei
    • 350 gr carne tocata
    • 2 catei de usturoi
    • 100 gr parmezan ras
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi impreuna cu usturoiul taiat felioare se caleste in ulei. Dupa ce au devenit aurii, se adauga carnea tocata, care se desface bine cu lingura si se lasa sa se caleasca.
  2. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se adauga boiaia si rosiile in bulion, taiate  marunt, si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute.
  3. Cornurile se taie in doua pe orizontala, se umple cu amesteca de carne tocata peste care se  presara parmezan ras si se servesc imediat.

Recomandari

Aperitive