Crochete de carne cu ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crochetele de carne cu ciuperci trebuie sa le incercati pentru ca sunt perfecte pentru un aperitiv gustos, aromat si usor de preparat.

Ingrediente

    • 175 gr sunca presata
    • 4 ciuperci
    • 3 oua
    • 300 gr  carne de porc
    • 1 ceapa
    • 1 lingura unt
    • 2 linguri pesmet
    • 150 ml ulei
    • 2 linguri faina
    • piper macinat
    • sare
    • 1 legatura patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se curata, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat, iar sunca se taie in cubulete. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ciupercile se curata, se spala, se toaca marunt si se inabusa in unt. Patrunjelul se spala si se toaca fin.
  2. Se face un amestec din carne, sunca si ceapa, se presara sare si piper, dupa gust, se adauga ciupercile inabusite, 2 oua si verdeata tocata. Se omogenizeaza, si se modeleaza crochetele, cam cat degetul mare, se dau, prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Recomandari

Aperitive