- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crochetele de peste se pot servi atat ca aperitiv cat si ca gustare sau ca fel principal alaturi de o garnitura de legume.
Ingrediente
- carne de peste ( cantitatea variaza in functie de preferinta)
- cartofi ( cantitate dubla fata de peste)
- 2 oua
- 1/2 lingurita sare
- faina
- piper
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Se fierbe pestele, se curata de piele si oase, se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana se obtine o pasta.
- Cartofii se fierb, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se dau prin masina de tocat. Se amesteca pasta de cartofi cu ouale, pasta de peste, sare si piper.
- Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se modeleaza crochete, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.
- Crochetele de peste se servesc fierbinti cu garnitura de legume sote sau natur.