- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cu ocazia sarbatorilor, sau a petrecerilor in familie un delicios platou de oua cu sardele nu trebuie sa lipseasca.
Ingrediente
- 5 oua
- 2 ridichi
- 10 sardele
- 1 castravete mic
- 4 rosii
Instructiuni de preparare
- Se ia un platou drptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate 5 sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune cate o ridichie curatata de coaja.
- De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii, si peste rosii se pun felii de oua firte semi-suprapuse, iar peste oua se pun felii de castravecior, astfel incat sa nu se acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravecior se poate pune frunze de patrunjel verde.
-