- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Drobul de vinete cu ciuperci este un aperitiv foarte simplu de preparat si de mare efect, in acelasi timp.
Ingrediente
- 300 gr ciuperci
- 150 gr gris
- 1 lingura ulei
- piper macinat
- 1 kg vinete
- 2 cepe
- 3 oua
- 1 legatura marar
- sare
Instructiuni de preparare
- Vinetele se coc pe toate partile, direct pe flacara, se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se lasa sa se scurga.
- Intre timp, se curata ciupercile si ceapa, se spala si se toaca marunt. Mararul se spala si se toaca foarte fin.
- Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca si se amesteca bine cu ouale, ciupercile, ceapa, mararul, grisul si cate un praf de sare si piper.
- Se unge o tava cu ulei, se presara cu pesmet, se toarna compozitia, se netezeste la suprafata cu lama unui cutit, apoi se introduce la cuptor, unde se tine, la foc potrivit, timp de 20 de minute.