Franzelute umplute

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Franzelutele umplute sunt aperitivul delicios de care dvs aveati nevoie la mesele in familie. Dar de ce nu ele pot fi servite si ca gustare la micul dejun si chiar la pranz.

Ingrediente

    • 1 franzela
    • 50 gr salam
    • 200 gr unt
    • 1 gogosar in otet
    • 100 gr sunca presata
    • 50 gr masline
    • 1 castravete murat

Instructiuni de preparare

  1. Franzela se taie in doua pe lung, se desface si se scobeste de miez. Se freaca bine untul, iar sunca presata si salamul se trec prin masina de tocat. Castraveciorul, gogosarul si maslinele se toaca foarte marunt, apoi se amesteca cu pasta de sunca si untul.
  2. Cu amestecul obtinut se umple franzela,  care apoi se impacheteaza in folie de plastic si se baga la frigider pana se intareste pasta.
  3. In momentul servirii se taie felii de 1 cm si se servesc alaturi de masline si salata verde proaspata.

Recomandari

Aperitive