- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cornurile umplute sunt un deliciu, ele putand fi servite atat la micul dejun, ca gustare de dupa masa cat si ca aperitiv delicios la anumite mese festive.
Ingrediente
- 1 cutei cu sardele
- 10 masline
- 100 gr unt
- cornuri
- 1 ou fiert
- 1 gogosar in otet
- pasta de ansoa
Instructiuni de preparare
- Se desfac sardelele in jumatati, scotind sira spinarii, si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta de ansoa, cu oul fiert tocat marunt, untul frecat spuma, cu maslinele si gogosarul tocate foarte marunt.
- Se taie cornurile la capete si se scobesc usor de miez, fara sa s rupa. Se umplu cornurile cu pasta de sardele, se asaza pe un platou, se acopera cu folie pergament si se pun la rece pentru cateva ore.
- Cornurile umplute daca sunt mici se sevesc intregi, dar daca sunt mari se taie felii in mometul servirii.