Drob picant de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Drobul picant de pui este un preparat specific sarbatorilor de Paste si care nu poate lipsi. Pentru un gusta mai fin si o textura mai delicata adaugati in compozitie 3 linguri de smantana.

Ingrediente

    • 500 gr ficatei de pui
    • 1 morcov
    • 3 cepe
    • 1 ardei iute uscat
    • patrunjel verde
    • salvie
    • pesmet
    • piper in 4 culori
    • 200 gr inimi
    • 1/2 telina
    • 5 oua
    • ulei
    • marar verde
    • chimen
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Caleste ceapa in ulei incins, adauga ficateii si inimile curatate si taiate cat mai amrunt. Pune telina si morcovul date pe razatoare si caleste-le impreuna, apoi da deoparte si lasa-le sa se raceasca.
  2. Adauga galbenusurile, verdeata tocata amrunt, sare si piper, ardeiul iute taiat marunt, iar la final, incorporeaza albusurile batute spuma si un varf de cutit de chimen pisat.
  3. Amesteca usor, de jos in sus, si toarna compozitia intr-o forma unsa cu ulei si  tapetata cu pesmet.
  4. Unge drobul cu galbenus, presara piper in 4 culori si chimen zdrobit, apoi coace drobul in cuptorul incins, la foc potrivit 90 de minute.

Recomandari

Aperitive