- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta de masline este perfecta pentru umplerea oualelor fierte.
Ingrediente
- 200 gr masline
- 100 ml ulei
- 1/2 lamaie
- 2 felii de franzela
- 1 ceapa
- 1 gogosar murat
- frunze de patrunjel verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Speli maslinele, cureti samburii si le treci prin masina de tocat impreuna cu 1 ceapa mica, miezul de la 2 felii de paine si cateva fire de patrunjel verde.
- Asezi amestecul in castron adanc si il subtiezi cu ulei pus cate putin si zeama de lamaie.
- Omogenizezi si tartinezi feliile de paine. Decorezi cu felii subtiri de gogosar murat sau crud, cu frunze de patrunjel sau marar verde si servesti alaturi de 1 cana de lapte cald sau ceai indulcit.