- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pasta de scrumbie este o pasta aperitiv ideala pentru umplerea oualelor sau al rosiilor.
Ingrediente
- 2 scrumbii sarate
- 2-3 cartofi fierti
- 1 lingura cu unt
- piper
- 1/2 lamaie
- 5-6 masline
- 1 rosie sau ardei gras
- 1 franzela
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Lasi scrumbiile sa se desareze, le stergi cu prosop curat, le cureti de pe oase si le treci prin masina de tocat impreuna cu 2 cartofi fierti si maslinele fara samburi.
- Amestecul il pui in castron adanc si-l subtiezi cu unt si zeama de lamaie. Piperezi dupa gust si tartinezi feliile de paine. Decorezi cu felii subtiri de rosie sau ardei gras si servesti langa ceai indulcit sau cacao fierbinte.