- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Enchiladas cu pui si legume este un aperitiv mexican pe care il puteti incerca ori de cate ori doriti sa iesi din clasica monotonie culinara.
Ingrediente
- 8 foi de tortilla
- 200 gr porumb dulce\\\'2 ardei kapia
- piper negru macinat
- 1 lingura pasta de chilli
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet balsamic
- 350 gr carne tocata de pui
- 5 catei de usturoi
- sare
- 2 cepe rosii
- 3 frunze de cimbru
- 1 lingura zahar
- cascaval pentru ornat
- busuioc
- morcovi pentru ornat
- menta
Instructiuni de preparare
- Se curata si se spala ceapa, apoi se toaca marunt si impreuna cu ardeii kapia taiati cubulete se calesc in uleiul de malsine. Se adauga usturoiul macinat si carnea tocata si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca si, daca a scazut zeama se adauga apa calduta.
- Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust, se adauga o lingura de pasta de chilli, zaharul, otetul si, la final, porumbul dulce.
- Se mai lasa 2-3 minute sa se racoreasca si cu aceasta compozitie se umplu foile de tortilla. Se ruleaza si se servesc ornate cu cascaval ras, morcovi si frunze de busuios sau menta.