- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Evantaiul cu vinete este un aperitiv delicios de toamna cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi...
Ingrediente
- 2 vinete
- 300 rg cascaval
- busuioc
- 2 rosii
- 4 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Spala vinetele si taie-le in felii,pe lung, pana la codita, fara sa o indepartezi. Asaza feliile de vanata pe farfurie, ca un evantai. In fiecare pliu format, pune cate o felie de rosie, iar peste ea, una de cacaval. Asaza o felie de cascaval si pe evantai si bag-o in cuptorul incins pentru 30 de minute.
- Presara sare si usturoi tocat ( inainte sa o bagi in cuptor sau imediat dupa ce ai scos tava din cuptor). Decoreaza cu patrunjel verde si busuioc prospat dupa care poti servi.