- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sufleu de branza de vaci este un aperitiv pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz ca fel principal.
Ingrediente
- 500 gr piure de cartofi
- 400 gr branza de vaci
- 5 oua
- 200 ml smantana
- 50 ml ulei
- 1 lingura faina
- marar verde
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- In piureul de cartofi se incorporeaza branza de vaci, mararul tocat, galbenusurile (pe rand), sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi se adauga albusurile batute spuma.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se introduce la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu smantana deasupra si cu garnitura de salata verde.