- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Legumele pane sunt o variatie a snitelelor numai ca se prera din legume, avand in acelasi timp un gust foarte delicat si satios...
Ingrediente
- 4 buchetele de broccoli
- 1 vanata
- 1 ardei gras
- 1 legatura patrunjel verde
- 150 gr faina
- 4 buchetele de conopida
- 1 doclecel
- 200 gr fasole verde
- 3 oua
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Se pun buchetelele de broccoli si de conopida si fasolea verde in apa clocotita si se lasa 15 minute, la foc mediu.
- Taie vanata si dovlecelul in felii, sareaza-le si pune-le pe un servet absorbant.Ardeiul taie-l in fasii.
- Intre timp, bate ouale ca pentru omleta, adauga faina si sare si amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase. Strecoara legumele fierte si asaza-le pe un servet.
- Trece fiecare buchetel prin compozitie si prajeste-l in ulei incins. Procedeaza la fel cu fasolea verde, restul de legume si cu legatura de patrunjel verde. Scoate-le pe un servet absorbant, apoi le poti servi ca atare sau ca garnitura la friptura preferata.