- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Minitartele cu legume sunt , cu siguranta , preferatele copiilor, deoarece sunt si aspectuoase si foarte gustoase!
Ingrediente
- 200 rg faina
- 2 linguri iaurt gras
- 1 galbenus
- 100 gr unt
- 2 linguri apa calduta
- sare
PENTRU UMPLUTURA:
- 500 gr branza de vaci
- 6 catei de usturoi
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu
- 100 gr iaurt
- 2 castraveti
- 1 vanata
- 3 linguri unt
- frunze proaspete de rozmarin
- sare
Instructiuni de preparare
- Framanta faina cu untul moale, sare, iaurtul, galbenusul de ou si apa calduta. Da la rece 20 de minute, apoi intinde aluatul si asaza-l in forme de briose unse cu unt. Inteapa din loc in loc cu furculita si coace-le, la foc moderat 10 minute.
- Paseaza branza cu iaurtul si usturoiul pana obtii o pasta foarte fina. Adauga castravetii in cubulete cat mai mici. Taie restul de legume in cubulete si caleste-le in unt cu putina sare.
- Umple tartele cu crema de branza, pune o lingurita cu legume sotate si decoreaza cu frunze de rozmarin, apoi le poti servi.