- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Merele trase in ciocolata cu fistic sunt atat de gustoase incat cu ele ii puteti pacali pe cei mici sa consume fructe proaspete.
Ingrediente
- 50 gr fistic pisat
- 3 mere golden sau bot de iepure
- 220 gr ciocolata de menaj cu lapte
- 1 lingurita esenta de vanilie
Instructiuni de preparare
- Taie merele felii si scoate samburii si partile tari, lemnoase.
- Topeste ciocolata pe bain marie (intr-o cratita pusa peste o cratita mai mare, umpluta pe jumatate cu apa care clocoteste). Dupa ce ciocolata s-a topit, adauga esenta de vanilie si amesteca bine.
- Inmoaie fiecare felie de mar in ciocolata, pana la jumatate si scoate la uscat pe un gratar. Presara repede fistic pe partea cu ciocolata topita si lasa la racit, pana se intareste ciocolata.