Mousse de ton

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand doriti un aperitiv delicios si racoritor, pe care sa il preparati rapid mousse-ul de ton este cea mai buna solutie.

Ingrediente

    • 240 gr ton (conseva natur sau cu cu ulei)
    • 100 gr unt
    • 1 lingurita suc lamaie proaspat
    • 4 linguri maioneza

Instructiuni de preparare

  1. Scurgem bine tonul dupa care il mixam cu 100 gr unt la temperatura camerei, pana inglobam tot untul, Adaugam pe rand cele 4 linguri de maioneza si mixam la viteza maxima pana cand mousse-ul capata o consistenta matasoasa,
  2. Prajim cateva felite de paine, decupam cu o forma cateva cerculete si cu ajutorul unui sprit adaugam mousse-ul pe fiecare cerculet, decorand fiecare felie cu bucatele de lamaie.

Recomandari

Aperitive