Ochiuri la capac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ochiurile la capac sunt aromate si gustoase, fiind preferatele copiilor la micul dejun.

Ingrediente

    • cate 1 ou de fiecare persoana
    • 2 linguri de unt
    • 1 ceapa mica sau 2-3 fire de ceapa verde
    • sare
    • 1 franzela feliata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Folosesti o tigaie speciala, compartimentata. Asezi unt in fiecare adancitura, iar cand untul s-a inmuiat, spargi ouale.
  2. Scoti  ouale cand s-au inchegat si le sarezi usor. In untul ramas in cratita calesti timp de 5 minute, ceapa taiata solzi mari.
  3. Servesti ochiurile cu putina ceapa pusa alaturi, cu paine prajita si ceai indulcit.

Recomandari

Aperitive