- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Omleta cu branza este foarte aromata si usor de preparat, fiind perfecta pentru o gustare de dupa amiaza.
Ingrediente
- 4 oua
- resturi de branza (dulce, telemea, cas, cascaval)
- sare
- ulei
- 2 linguri cu lapte dulce
- legume de sezon
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli ouale, le stergi cu prosop curat, le spargi in castron. Razi branza, o torni peste oua, adaugi lapte sau smantana, sarezi (daca este nevoie) si bati 1 minut ca sa omogenizezi.
- Prajesti omleta in ulei fierbinte, apoi o intorci usor, o mai lasi 2 minute,si o treci pe platou. Adaugi bucati de branza, o portionezi, o servesti cu legume de sezon, cu paine proaspata si ceai indulcit.