Frigarui-aperitiv

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un aperitiv delicos pentru orice ocazie.Cu aceste frigarui puteti pacali copii datorita aspectului viu colorat.Puteti de asemenea sa puneti si alte ingrediente,ideea este sa fie cat mai multe culori.

Ingrediente

    • 300 gr piept de pui
    • 300 gr sunca presata
    • 200 gr cascaval
    • 10-15 rosii cherry
    • 1 lingura faina
    • 50 gr unt
    • busuioc proaspat
    • sare
    • piper rosu zdrobit(nu macinat fin)

Instructiuni de preparare

  1. Se taie pieptul de pui cuburi cu latura de circa 2 cm, se condimenteaza cu sare, piper rosu si busuioc verde tocat marunt (se poate folosi si busuiocul proaspat). Se trec prin faina si se rumenensc, la foc iute, intr-o tigaie cu unt incins.Cand cubuletele de piept de pui sunt rumenite pe toate partile, se scot pe servete absorbanta si se lasa sa se raceasca.
  2. Se taie cascavalul cubulete (de aceeasi marime ca si cele de pui) sau se decupeaza cu forme speciale.Sunca presata se taie suvite cu latimea de 2 cm.
  3. Se infig pe tepuse de frigarui, alternativ,cubuletele de pui, fasiile de sunca pliate, bucatile de cascaval, o rosie cherry si frunze de busuioc proapat din loc in loc pe tepusa.

Recomandari

Aperitive