- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
In zilele cand suntem mereu pe fuga omleta este mancarea perfecta.Iar daca adaugam si ansoa gustul devine cremos si deosebit.
Ingrediente
- 2 felii de paine
- 40 gr de unt
- ulei de floarea-soarelui pentru prajit
- pasta de ansoa
- 2 oua intregi si inca 2 galbenusuri
- 80 ml de lapte
- piper macinat
- fileuri de ansoa si chilli pentru servit
Instructiuni de preparare
- Prajiti feliile paine si ungeti-le cu unt si cu pasta de ansoa.Indepartati coaja si taiati feliile pe diagonala obtinand astfel 4 triunghiuri.
- Intr-un bol bateti ouale, adaugati laptele si puneti putin piper.
- Incingeti o tigaie, puneti putin ulei si puneti oale batute mestecand constant cu o spatula de lemn pana acesta se rumenesc.
- Cand sunt gata indepartati tigaia de pe foc mestecand continuu pentru a nu da voie omletei sa se arda.
- Impartiti cantitatea de omleta pentru cele 4 triunghiuri de paine.
- Serviti calde ornand cu fileu de ansoa si chilli.