Budinca de cafea- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de cafea trebuie sa o incercati...este delicioasa si aromata, usor de preparat si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 300 gr miez de paine
    • 30 gr unt
    • 1 plic zahar vanilat
    • 500 ml cafea concentrata
    • 10 oua
    • 100 gr migdale sau nuci

Instructiuni de preparare

  1. Se inmoaie miezul de paine in cafeaua calda, apoi se paseaza. Se freaca untul cu galbenusurile si cu zaharul vanilat, apoi se adauga piureul de paine in care se introduc migdalele sau nucile.
  2. Se bat albusurile spuma si se amesteca usor cele doua compozitii, iar amestecul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu unt si presarata cu faina. Se pune tava pe baie de apa si se fierbe la cuptor o ora.
  3. Budinca de cafea se lasa sa se raceasca, apoi se rastoarna si se serveste cu frisca sau cu crema de vanilie.

Recomandari

Aperitive