Oua cu spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Va propun sa incercati o reteta placuta, satioasa, plina de vitamine si rapida -oua cu spanac. Aceasta preparat se poate servi atat la micul dejun cat si la pranz fiind un preparat revigorant.

Ingrediente

    • 5 oua
    • 1 lingura faina
    • 25 gr unt
    • 500 gr spanac proaspat
    • 100 ml lapte dulce

Instructiuni de preparare

  1. Se pune pe foc o oala cu apa si putina sare. cand apa incepe sa clocoteasca se adauga spanacul curatat de codite si spalat cu apa rece. Spanacul se opareste maxim 2 minute, dupa care se scurge si se paseaza cu mixerul pana se obtine o pasta.
  2. Se pune pasta de spanac intr-un castron peste care se adauga faina, lapte si unt, si se pune pe foc sa se ingroase, amestecand continuu ca sa nu se prinda.
  3. Separat, se fierb ouale. Se aranjeaza spanacul pe un platou si deasupra se pun ouale fierte curatate de coaja, si se poate servi.

Recomandari

Aperitive