Pasta de sunca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de sunca este o pasta delicioasa, preferata cel mai mult de copii.

Ingrediente

    • 200 gr sunca sau salam cu sunca
    • 2 oua fierte tari
    • 2 linguri cu unt
    • sare
    • piper
    • 150 gr smantana
    • tije verzi de patrunjel

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Treci sunca prin masina de tocat. Daca ai salam mai bun sau jambon le folosesti in loc de sunca.
  2. Freci untul pana devine pasta omogena, amesteci cu smantana, sarezi si piperezi (daca vrei). in amestec razi cele doua galbenusuri (sau le farami bine cu furculita), omogenizezi si adaugi sunca.
  3. Pasta obtinuta o amesteci cu o lingura de lemn cel putin 1 minut, dupa care asezi pasta pe o farfurie, o nivelezi si o decorezi cu rondele de albus si tije verzi de patrunjel sau de menta. Servesti imediat, cu paine feliata alaturi si un vin alb sec.

Recomandari

Aperitive