Puricei boieresti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puriceii boieresti este un preparat gustos si satios, pe care il puteti servi atat cald cat si rece, la micul dejun sau la pranz.

Ingrediente

    • 500 gr mamaliga
    • 100 gr carnati afumati
    • 300 gr branza de oi
    • 150 gr jumari
    • 100 gr untura sau unt
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Mamaliga se zdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita in care s-a topit untul sau untura, amestecand continuu pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa, adaugand apoi branza rasa si carnatii taiati marunt.
  2. Cand branza incepe sa se topeasca se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se racoreasca, apoi se poate servi.

Recomandari

Aperitive