Rosii umplute cu ardei copti-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu ardei copti sunt aperitivul perfect si usor in zilele de post din an.

Ingrediente

    • 8-10 rosii
    • 6-7 ardei grasi sau capia
    • 4-6 catei de usturoi
    • 2- 3 felii de paine neagra
    • marar si patrunjel tocate impreuna
    • sare
    • piper macinat
    • frunze de busuioc

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala rosiile, se decupeaza un cerc in jurul coditelor si se golesc de miez. Se lasa la scurs pe un platou curat.
  2. Se coc ardeii, se curata de coaja si de seminte, se rup fasii si se strang in farfurie adanca, unde se amesteca cu: usturoi tocat, crutoane de paine prajita pe plita, verdeata tocata, miez de rosii, sare si piper macinat.
  3. Amestecul se omogenizeaza, se umplu rosiile, se lasa la rece pentru o ora, apoi se servesc, langa paine prajita, ca aperitiv. Rosiile se decoreaza cu frunze de busuioc.

Recomandari

Aperitive