- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rosiile umplute cu cascaval se pot servi ca aperitv, fiind de mare efect la petrecerile intre prieteni.
Ingrediente
- 10 rosii
- 30 gr unt
- 150 gr cascaval
- 2 linguri faina
- 300 ml lapte proaspat
- 3 oua
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Se face un sos Bechamel din unt incalzit pe foc, se amesteca bine cu faina si se toarna, cate putin, laptele pana se obtine o ciulama buna, fara boturi. Se ia de pe foc si se amesteca cu cascavalul ras, apoi se lasa sa se raceasca.
- Cand compozitia s-a racit se introduc galbenusurile, se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga albusurile de ou batute spuma, amestecand usor.
- Cu aceasta compozitie se umpu rosiile, se asaza intr-o tava si se introduc in cuptorul fierbinte, apoi se face focul mai mic. Cand sunt coapte se servesc imediat.