Rosii umplute cu cascaval

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu cascaval se pot servi ca aperitv, fiind de mare efect la petrecerile intre prieteni.

Ingrediente

    • 10 rosii
    • 30 gr unt
    • 150 gr cascaval
    • 2 linguri faina
    • 300 ml lapte proaspat
    • 3 oua
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se face un sos Bechamel din unt incalzit pe foc, se amesteca bine cu faina si se toarna, cate putin, laptele pana se obtine o ciulama buna, fara boturi. Se ia de pe foc si se amesteca cu cascavalul ras, apoi se lasa sa se raceasca.
  2. Cand compozitia s-a racit se introduc galbenusurile, se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga albusurile de ou batute spuma, amestecand usor.
  3. Cu aceasta compozitie se umpu rosiile, se asaza intr-o tava si se introduc in cuptorul fierbinte, apoi se face focul mai mic. Cand sunt coapte se servesc imediat.

Recomandari

Aperitive