Rosii umplute cu ciuperci- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu ciuperci sunt delicioase, aromate si foarte usor e preparat, fiind un aperitiv pe gustul tuturor.

Ingrediente

    • 12 rosii medii
    • 3 cepe
    • 80 ml ulei
    • 1 legatura marar
    • 425 gr ciuperci proaspete
    • 3 linguri pesmet
    • 1 ou
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Rosiile se spala, se taie cate un capacel in partea superioara si se scobesc de miez, asezandu-se cu partea taiata in jos, sa se scurga zeama.
  2. Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Cand devine sticloasa, se adauga ciupercile si se mai lasa un sfert de ora pe foc mic, dupa care se adauga oul batut in prealabil si se presara mararul tocat, pesmetul, sare si piper.
  3. Se omogenizeaza si se umplu rosiile, apoi se dau la cuptor, intr-o tava cu ulei, jumatate de ora.

Recomandari

Aperitive