Rulada cu branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O rulada ...pentru un aperitiv.Aceasta reteta o puteti incerca cu ocazia diferitelor sarbatori sau pur si simplu la un pranz in famile.Usor de preparat si delicioasa, aceasta rulada se poate pastra in frigider 3-4 zile.

Ingrediente

    • 125 gr de faina
    • 500 ml lapte dulce
    • 4 oua
    • sare
    • 300 gr de branza telemea
    • 400 gr de smanatana groasa
    • 50 gr de cascaval

Instructiuni de preparare

  1. Pui la fiert laptele cu faina si amesteci pana se ingroasa. Iei cratita de pe foc, o lasi 2-3 minute deoparte, apoi adaugi in compozitie pe rand ouale si putina sare,amestecand continuu.
  2. Asezi compozitia rezultata inte-o tava tapetata cu hartie de copt si o bagi in cuptorul preincins pentru 15 minute la foc mediu pana capata o culoare aurie.
  3. Scoti tava din cuptor, o acoperi cu un prosop umed si o lasi sa se raceasca.
  4. Cand s-a racit ungi blatul cu smantana si peste  pui  un strat de telemea rasa. Rulezi bine si deasupra pui smantana si cascavalul ra.
  5. O poti consuma imediat sau o poti pastra la frigider.

Recomandari

Aperitive