- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O rulada ...pentru un aperitiv.Aceasta reteta o puteti incerca cu ocazia diferitelor sarbatori sau pur si simplu la un pranz in famile.Usor de preparat si delicioasa, aceasta rulada se poate pastra in frigider 3-4 zile.
Ingrediente
- 125 gr de faina
- 500 ml lapte dulce
- 4 oua
- sare
- 300 gr de branza telemea
- 400 gr de smanatana groasa
- 50 gr de cascaval
Instructiuni de preparare
- Pui la fiert laptele cu faina si amesteci pana se ingroasa. Iei cratita de pe foc, o lasi 2-3 minute deoparte, apoi adaugi in compozitie pe rand ouale si putina sare,amestecand continuu.
- Asezi compozitia rezultata inte-o tava tapetata cu hartie de copt si o bagi in cuptorul preincins pentru 15 minute la foc mediu pana capata o culoare aurie.
- Scoti tava din cuptor, o acoperi cu un prosop umed si o lasi sa se raceasca.
- Cand s-a racit ungi blatul cu smantana si peste pui un strat de telemea rasa. Rulezi bine si deasupra pui smantana si cascavalul ra.
- O poti consuma imediat sau o poti pastra la frigider.