- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulada de porc cu marar este un preparat pe care il puteti servi cald ca fel pricipal alaturi de o garnitura, sau rece ca aperitiv.
Ingrediente
- 1,5 kg pulpa de porc
- piper macinat
- sare
- 4 oua fierte tari
- 800 gr marar
- cimbru
- 100 ml ulei
Instructiuni de preparare
- Ouale fierte se taie in cuburi, se pun intr-un castron si se amesteca cu piperul, cimbrul, sarea si mararul verde tocat marunt.
- Carnea se desface si se bate bine cu ciocanul de snitele pentru a obtine o suprafata cat mai mare. Se asaza pe planseta, se pune in mijloc compozitia realizata apoi se ruleaza. Se leaga cu sfoara, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se stropeste tot cu ulei.
- Se da la cuptor unde se tine 50 de minute, pana ce carnea este bine patrunsa si rumenita. Se serveste rece.