Rulada de porc cu marar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada de porc cu marar este un preparat pe care il puteti servi cald ca fel pricipal alaturi de o garnitura, sau rece ca aperitiv.

Ingrediente

    • 1,5 kg pulpa de porc
    • piper macinat
    • sare
    • 4 oua fierte tari
    • 800 gr marar
    • cimbru
    • 100 ml ulei

Instructiuni de preparare

  1. Ouale fierte se taie in cuburi, se pun intr-un castron si se amesteca cu piperul, cimbrul, sarea si mararul verde tocat marunt.
  2. Carnea se desface si se bate bine cu ciocanul de snitele pentru a obtine o suprafata cat mai mare. Se asaza pe planseta, se pune in mijloc compozitia realizata apoi se ruleaza. Se leaga cu sfoara, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se stropeste tot cu ulei.
  3. Se da la cuptor unde se tine 50 de minute, pana ce carnea este bine patrunsa si rumenita. Se serveste rece.

Recomandari

Aperitive