- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ouale Benedict au un gust foarte bun si reprezinta si o sursa de vitamine si proteine.Puneti sa inlocuiti chiflele cu briose pentru un gust dulceag.
Ingrediente
- 4 oua
- 4 felii de sunca presata
- 60 ml de sos Olandez
- 4 chifle taiate in jumatati
- sare piper
Instructiuni de preparare
- Puneti la fiert o oala de marime medie cu apa pe jumatate. Cand apa a ajuns la punctul de fierbere spargeti cu atenti un ou si puneti-l in apa.Tineti oul 2-3 minute in apa pana albusul s-a facut si scoateti-l pe o farfurie. Repetati operatiunea pentru toate celelalte 3 oua.
- Intre timp prajiti jumatatile de chifla pe un gratar incins. Cand chiflele sunt gata puneti feliile de sunca presata pe ele si peste sunca puneti cate un ou.
- Asezonati de sare si piper puneti o lingurita de sos Olandez si serviti.