Briose umplute cu omleta si ceapa verde

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta omleta cremoasa este delicioasa la orice ora din zi , dar alaturi de o felie de paine prajita devine un pranz delicios.

Ingrediente

    • 4 briose sau chifle
    • 6 oua
    • 4 fire de ceapa verde tanara
    • 25 gr de unt
    • 45 gr de telemea de vaca
    • 75 ml de smantana groasa
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Taiati bartea de sus a briosei (chiflei) si scobiti putin pana scoate o parte din miez. Puneti briosele intr-o tava  si bagati-le in cuptor pentru 5 minute pentru a deveni putin crocante.
  2. Intre timp  puneti  oule intr-un bol si bateti-le cu un tel apoi adaugati ceapa verde taiata marunt.
  3. Puneti o tigaie la incins in care puneti untul. Cand acesta este incins puneti ouale si prajiti amestecand continuu cu o spatule de lemn.
  4. Cand acestea sunt aproape gata amestecati smantana cu branza telemea si puneti-o peste oua inca 2 minute.
  5. Pentru a servi umpleti briosele cu omleta si serviti atat calde cat si reci ornate cu fire de ceapa verde tanara.

Recomandari

Aperitive